Practice areas

Brisc Legal Cluj: servicii juridice și de avocatură competente

Complexitatea dificultăților juridice nu ne intimidează niciodată. Din contră, ne provoacă să găsim întotdeauna soluții inovatoare dar eficiente pentru partea pe care o reprezentăm.

Suntem adepții soluționării amiabile a conflictelor, reprezentarea în instanță fiind soluția la care recurgem când nu există alternativă. Dacă situația impune calea judiciară, atunci îți punem la dispoziție profesionalismul și experiența noastră și ne dedicăm total cauzei tale.

Oferim servicii juridice și de avocatură complete în județul Cluj bazate pe o experiență vastă, în următoarele arii de practică:

Firmă de avocatură Cluj. Principalele arii de practică

Litigii

Soluționarea diferendelor în instanță implică adesea resurse financiare importante, iar litigiile înseamnă un timp destul de mare de așteptare. În aceste condiții, formularea unei acțiuni de instanță trebuie să intervină după ce au fost epuizate alternativele de soluționare pe cale amiabilă, iar strategia a fost atent stabilită pentru a maximiza șansele de reușită ale părții asistate.

Societar și comercial

Știm că menținerea unei companii pe piață, la cele mai înalte standarde de concurență, este o provocare chiar și pentru cel mai competent antreprenor. Echipa noastră te susține în redactarea și negocierea unei largi palete de contracte comerciale, printre care contracte de vânzare, leasing, franciză sau închiriere.

Imobiliar și construcții

Îți punem la dispoziție cunoștințele noastre juridice în soluționarea problemelor de drept imobiliar și protejarea dreptului tău de proprietate. De asemenea, ne implicăm în situațiile litigioase generate de ingerințele în dreptul tău la proprietate atât ale autorităților cât ale altor particulari.

Insolvență și faliment

Expertiza noastră ne permite să reprezentăm atât creditorii, cât și debitorii pe durata procedurii de insolvență. Te asistăm pentru a maximiza șansele de recuperare a creanței în procedura insolvenței, dar și pentru a proteja patrimoniul tău personal în contextul insolvenței societății.

Concurență

Este esențial să cunoști regulile de concurență și să te lansezi pe piață cu o atitudine etică și loială față de concurență. Îți suntem alături pentru a implementa măsurile de prevenție necesare.

Muncă și securitate socială

În calitate de angajator îți oferim consiliere pentru implementarea mecanismelor optime de dreptul muncii pentru a-ți proteja bunul mers al afacerii. În calitate de angajat, te protejăm împotriva abuzurilor angajatorilor prin reprezentarea în instanță în litigiile de dreptul muncii.

Choose the Brisc Legal team of lawyers from Cluj-Napoca for solving your legal problem.

14-16, Dorobantilor street
Cluj City Center
2nd floor, room 210
400121, Cluj-Napoca