Arii de practică

Brisc Legal Cluj: servicii juridice și de avocatură competente

Complexitatea dificultăților juridice nu ne intimidează niciodată. Din contră, ne provoacă să găsim întotdeauna soluții inovatoare dar eficiente pentru partea pe care o reprezentăm.

Suntem adepții soluționării amiabile a conflictelor, reprezentarea în instanță fiind soluția la care recurgem când nu există alternativă. Dacă situația impune calea litigioasă, atunci îți punem la dispoziție profesionalismul și experiența noastră și ne dedicăm total cauzei tale.

Oferim servicii juridice și de avocatură complete bazate pe o experiență vastă, în următoarele arii de practică:

Avocatură Cluj. Principalele arii de practică

Litigii

Soluționarea diferendelor în instanță implică adesea resurse financiare importante, iar litigiile înseamnă un timp destul de mare de așteptare. În aceste condiții, formularea unei acțiuni de instanță trebuie să intervină după ce au fost epuizate alternativele de soluționare pe cale amiabilă, iar strategia a fost atent stabilită pentru a maximiza șansele de reușită ale părții asistate.

Societar și comercial

Știm că menținerea unei companii pe piață, la cele mai înalte standarde de concurență, este o provocare chiar și pentru cel mai competent antreprenor. Echipa noastră te susține în redactarea și negocierea unei largi palete de contracte comerciale, printre care contracte de vânzare, închiriere, antrepriză în construcții sau de servicii sau alte contracte adaptate domeniului de activitate. Similar, te susținem oferind consultanța juridică cotidiană de care afacerea ta are nevoie.

Imobiliar și construcții

Îți punem la dispoziție cunoștințele noastre juridice în soluționarea problemelor de drept imobiliar, construcții, urbanism și protejarea dreptului de proprietate. De asemenea, ne implicăm în situațiile litigioase generate de ingerințele în dreptul tău la proprietate atât ale autorităților cât ale altor particulari.

Insolvență și faliment

Expertiza noastră ne permite să reprezentăm atât creditorii, cât și debitorii pe durata procedurii de insolvență. Te asistăm pentru a maximiza șansele de recuperare a creanței în procedura insolvenței, dar și pentru a proteja patrimoniul tău personal în contextul insolvenței sau falimentului societății.

Concurență

Este esențial să cunoști regulile de concurență, încălcarea acestora putând să genereze amenzi ce ajung până la 10% din cifra de afeceri. Astfel, este deosebit de importantă prevenția, dar și asistența din partea unui avocat specializat în cazul unei investigații din partea Consiliului Concurenței.

Muncă și securitate socială

În calitate de angajator îți oferim consiliere pentru implementarea mecanismelor optime de dreptul muncii necesare pentru a-ți proteja bunul mers al afacerii. În calitate de angajat, te protejăm împotriva abuzurilor angajatorilor prin reprezentarea în instanță în litigiile de dreptul muncii.

Alege echipa de avocați Brisc Legal din Cluj-Napoca pentru rezolvarea problemei tale juridice.

str. Dorobantilor, nr. 14-16
Cluj City Center
etaj 2, cam. 210
400121, Cluj-Napoca