Litigii de drept societar și concurență

Avocat litigii de drept societar și concurență: consultanță și reprezentare în instanțe

Experiența noastră ne-a demonstrat că înființarea unei afaceri și menținerea acesteia pe o traiectorie ascendentă implică asistență juridică profesionistă, capabilă să prevină și să diminueze riscurile, dar și să te sprijine pentru maximizarea șanselor de reușită.

Indiferent de stadiul de evoluție al afacerii tale, avocații Brisc Legal, din Baroul Cluj, cu expertiză în litigii de drept societar și concurență te vor susține nelimitat în prevenirea și rezolvarea oricăror dispute din aceste arii. De asemenea, îți oferim consultanță în stabilirea și consolidarea relațiilor de afaceri cu diverși parteneri contractuali, anticipând posibilele obstacole ce pot dăuna afacerii tale.

Brisc Legal, prin avocații de litigii societare, asigură:

  • analiză pre-litigioasă a hotărârilor societare și a comportamentului organelor de conducere;
  • asistare în fazele de negociere pentru soluționarea disputelor societare prin tranzacții extrajudiciare;
  • reprezentarea asociaților/ acționarilor/ reprezentanților organelor de conducere în diverse litigii societare: dispute între asociați/acționari, anularea hotărârilor AGA, anularea sau efectuarea mențiunilor la Registrul Comerțului;
  • protecția acționarilor minoritari și atragerea răspunderii personale a administratorilor și directorilor.

Casa de avocatură Brisc: soluționarea eficientă a litigiilor de dreptul concurenței

Nerespectarea reglementărilor de concurență cu privire la activitatea economică de pe piața românească îți poate aduce sancțiuni serioase. Consiliul Concurenței amendează companiile cu o atitudine anticoncurențială cu sume ce ajung până la 10% din cifra de afaceri.

În faza litigioasă, îți suntem alături în următoarele situații:

  • consultanță și asistare cu ocazia inspecțiilor neprevăzute ale Consiliului Concurenței sau, mai departe, pe parcursul investigației;
  • reprezentanță în toate etapele procesuale de contestare a deciziilor de sancționare luate de Consiliul Concurenței;
  • suport juridic pentru obținerea de despăgubiri în urma încălcării regulilor de concurență naționale sau la nivelul Uniunii Europene.

Dacă te confrunți cu una dintre situațiile prezentate, apelează cu încredere la avocați cu expertiză în litigii de drept societar și concurență din Cluj-Napoca și găsește o soluție pentru situația ta.

Alege echipa de avocați Brisc Legal din Cluj-Napoca pentru rezolvarea problemei tale juridice.

str. Dorobantilor, nr. 14-16
Cluj City Center
etaj 2, cam. 210
400121, Cluj-Napoca