Avocat Cluj-Napoca – Litigii comerciale

BRISC LEGAL avocat Cluj-Napoca – Litigii comerciale asistă și reprezintă clienții în toate fazele procesuale ale unui litigiu și în toate ariile specifice comerțului, cum ar fi: situații litigioase ce rezultă din contracte comerciale sau de asigurări, probleme legate de răspunderea vânzătorului sau privind achiziția de bunuri, litigii de drept bancar sau protecția consumatorului, răspunderea pentru lucruri sau în domeniul construcțiilor, dispute derivate din contracte de garanție sau drept imobiliar.

Recuperarea creanțelor și executare silită

Având la bază o abordare pragmatică și creativă, vă oferim suportul înspre recuperarea de creanțe și debite restante, fie printr-o negociere directă cu debitorii sau pe cale judiciară, prin proceduri simplificate, acțiuni în pretenții sau acțiuni în deschiderea procedurii de insolvență. Similar, vă protejăm interesele în cadrul procedurilor de executare silită îndreptate împotriva voastră.

Vezi ghidul nostru privind recuperarea creanțelor în România, destinat companiilor internaționale care se confruntă cu debitori rău-platnici din România.