POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A SITE-ULUI

Acest site este operat de BRISC LEGAL

 

Site-ul web BRISC LEGAL și paginile web ce țin de acesta sunt operate de Horațiu Brisc – Cabinet de avocat. Politica de confidențialitate („Politica”) descrie practicile în legătură cu confidențialitatea aplicabile site-ului BRISC LEGAL localizat prin www.brisc.ro, inclusiv modalitatea în care datele cu caracter personal despre dvs. ar putea fi obținute, utilizate, împărțite și divulgate de către noi. De asemenea, această Politică descrie cum puteți anula utilizarea anumitor date ceu caracter personal de către noi.

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice,genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Când vizitați site-ul nostru, noi nu colectăm date cu caracter personal despre dvs. decât dacă ni le furnizați în mod voluntar (de exemplu, prin expedierea unui e-mail sau prin înregistrarea pentru un buletin informativ sau eveniment). Trebuie să aveți în vedere că un asemenea demers nu este supus obligației de notificare a Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în conformitate cu Decizia Președintelui Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Datele fără caracter personal sunt informațiile despre dvs. sau activitățile dvs. prin care nu puteți fi identificat. Când ne vizitați site-ul, noi am putea colecta date fără carcater personal despre dvs., cum ar fi tipul de browser și sistem de operare utilizat, numele de domeniu al furnizorului dvs. de internet, care sunt paginile pe care le vizitați pe site-ul nostru și cât de mult timp petreceți pe fiecare pagină și număr unic atribuit serverului dvs. sau conexiunii de Internet. Noi vom putea utiliza aceaste date pentru diverse motive, inclusiv pentru a monitoriza și îmbunătăți funcționarea site-ului, precum și pentru analiza noastră internă.

Cookies-urile sunt mici fișiere ce conțin informația trimisă de un site web care este salvată în memoria calculatorilui dvs.. Când ne vizitați site-ul, noi vom putea să amplasăm un cookie în calculatorul dvs. pentru a ne ajuta să vă recunoaștem și să vă deservim mai bine când vă întoarceți pe site. Dvs. puteți sterge cookies-urile din calculator sau să vă setați browser-ul pentru a respinge aceste cookies-uri. Totuși, procedând de așa o manieră, s-ar putea să limitați unele din funcțiile site-ului nostru.

MODALITATEA ÎN CARE UTILIZĂM INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Putem să vă utilizăm datele cu caracter personal și datele fără caracter personal pentru polica proprie de marketing și non-marketing. De exemplu, putem să vă utilizăm datele cu caracter personal pentru a vă răspunde la întrebările adresate prin email sau telefon sau pentru a vă anunța cu privire la evenimente viitoare, buletinele informative sau modificările legislative. În plus, vom putea să adăugăm datele cu caracter personal în baza noastră de date, incluzind în cea privind abonații și lista de contacte.

Noi nu vindem sau închiriem informațiile oferite de dvs. către părți terțe. Datele dvs. cu carcater personal ar putea fi partajate cu părți terțe, incluzând părțile contractante ce ne oferă nouă servicii. De exemplu, s-ar putea să furnizăm datele dvs. cu caracter personal către părți terțe care ne asistă cu funcționarea și mentenanța site-ului. Când furnizăm informații personale către părți terțe, le solicităm să fie diligente pentru a proteje datele cu caracter personal și le restricționăm utilizarea acestor date exclusiv la scopul pentru care le-au fost încredințate. Putem utiliza date fără caracter personal pentru o varietate de motive, incluzând analize statistice sau demografice și pentru a îmbunătăți grafica sau conținutul site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a divulga datele dvs. cu caracter personal dacă suntem de părere că site-ul este utilizat pentru comiterea de fapte nelegale, dacă divulgarea datelor cu caracter personal este impusă pentru conformarea cu prevederile legale aplicabile sau cu o hotărâre judecătorească, pentru a proteja siguranța sau securitatea dvs. sau proprietatea dvs.; sau pentru a proteja siguranța și securitatea site-ului nostru sau a altor părți terțe.

MODIFICAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Fiecare dintre emailurile noastre în scop de marketing include o modalitatea automată pentru ca dvs. să vă dezabonați de la acea comunicare sau de la toate emailurile expediate de BRISC LEGAL. Pentru a vă dezabona, vă rugăm să urmăriți instrucțiunile din emailul primit. De asemenea, puteți să ne expediați un email la horatiu@brisc.ro pentru a vă dezabona.

SECURITATE

Deși utilizăm mijloace de securitate pe care noi le considerăm adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal, noi nu putem garanta confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care dvs. le transmiteți pe Internet sau care ar putea fi colectate în tranzit de alții, inclusiv părți contractante care ne oferă nouă servicii.

ALTE SITE-URI WEB SAU EVENIMENTE PE CARE LE SPONSORIZĂM

Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri web. Noi nu suntem responsabili pentru colectarea de informații sau practicile de confidențialitate ce revin altor site-uri. Ar trebui să consultați politica de confidențialitate a celorlalte site-uri înainte să le vizitați sau să oferiți date cu caracte personal. S-ar putea să oferim informații pe site-ul nostru despre programe sau evenimente care sunt sponsorizate de alte firme sau organizații. Dacă vă înregistrați pentru oricare din ale evenimente, s-ar putea să nu avem niciun control în privința modalității de utilizare a datelor cu caracter personal de către sponsori părți terțe.

ÎNTREBĂRI

Dacă aveți orice întrebare în privința acestei Politici sau dacă doriți să excludeți utilizarea datelor dvs. cu caracter personal de către BRISC LEGAL, ne puteți contacta prin email la horatiu@brisc.ro.