Avocați în litigii de muncă, succesorale și de dreptul familie
Natura serviciilor sau dimensiunea unei companii nu influențează buna funcționarea a acesteia și nici nu previne situațiile conflictuale în raportul societate – salariat.
Indiferent de mediul de lucru, dificultățile juridice legate de dreptul muncii sunt o realitate care te provoacă să o confrunți cel puțin o dată, în calitate de angajator sau angajat.
Avocații noștri specializați în litigii de muncă intervin în contextul tensiunilor apărute între angajatori și angajați.
Situații litigioase pentru care oferim consultanță și asistență în instanță:
- avocat pentru nerespectarea drepturilor conferite prin contractul individual sau colectiv de muncă;
- avocat pentru nerespectarea clauzelor specifice contractului individual de muncă;
- servicii avocațiale în caz de încălcare a clauzelor de neconcurență sau însușirea fără drept a secretelor comerciale;
- protecția dreptului de proprietate intelectuală a angajatorului;
- defăimare, discriminare, hărțuire și calomnie;
- avocat în caz de sancționare și concediere nelegală sau abuzivă cu obținerea salariilor indexate și daune.
Brisc Horațiu, avocat situații litigioase succesorale și de dreptul familiei
Înțelegem că problemele de ordin familial sunt subiecte delicate de discuție, motiv pentru care abordăm totul cu empatie și discreție.
Fie că ai nevoie de susținere în probleme legate de masa succesorală și succesiune, partajarea bunurilor sau colaborarea cu alți membri ai familiei pentru partajarea voluntară, casa de avocatură Brisc Legal din județul Cluj îți este alături. Similar, Brisc Legal te asistă cu avocați specializați în litigii de dreptul familiei.
În litigiile de partaj succesoral sau partaj după divorț ai nevoie de un avocat dedicat. Descoperă cazurile în care îți putem oferi sprijinul nostru!
- stabilirea calității de moștenitor și a masei succesorale, partaje succesorale;
- reprezentare în caz de moșteniri, donații, testamente (anulare testament, donație sau contract de întreținere, reducțiunea liberalităților, recuperarea creanței asupra moștenirii);
- divorțul în fața instanței de judecată (divorț din culpă exclusivă, obținerea prestației compensatorie, încredințarea minorului, stabilire program de vizitare);
- sistarea comunității de bunuri, stabilirea cotelor de contribuție și partajarea bunurilor între soți în urma divorțului;
- autoritate părintească sau pensie de întreținere.
Pentru mai multe detalii, ia legătura cu un avocat specializat în litigii de muncă, succesorale și de dreptul familiei și găsește soluțiile optime pentru situația ta.